“KNKF Opleiding Powerlifting Instructeur”

Word een erkende trainer met Squat, Bench Press & Deadlift. Starten kan op afspraak!

Meer informatie >>

Direct inschrijven

DE OPLEIDING OM ERKEND POWERLIFTING INSTRUCTEUR TE WORDEN !

Dag 1: Eigen vaardigheid

We kijken naar jouw eigen vaardigheid op de drie grote lifts. Je gaat een aantal sets squatten, bankdrukken en deadliften. We leren je de keypoints die je als lifter dient te beheersen.

Dag 2: Trainer en coach

We behandelen het vak van trainer en coach. Je leert de principes van periodisering, lesopbouw, accessoire-oefeningen en het trainingsschema. Volgens de normen van de IPF en ter verbetering van je maximale kracht.

Dag 3: Lesgeven

Je neemt iemand mee die je zelf training gaat geven. Alles wat je hebt geleerd, pas je toe. Vervolgens ga je in je eigen tijd nog eens minimaal vijf lessen geven. Dit bundel je in een portfolio en dat is je examenproduct.

SQUAT, BENCH & DEADLIFT

De KNKF Opleiding Powerlifting Instructeur is een opleiding die wordt gegeven door Strength Academy. Deze driedaagse opleiding (drie dagdelen) is de beste aanvulling op bestaande diploma’s zoals Fitnesstrainer-A en Fitnesstrainer-B. Heb je deze opleiding afgerond, dan kun je jouw klanten training geven die zijn gebaseerd op het verbeteren van maximale kracht op de onderdelen Squat, Bench Press en Deadlift.

PRAKTISCHE CURSUSINFORMATIE

  • Je werkt in de studio van Strength Academy met echt Powerlifting-materiaal van Eleiko. Daarnaast stellen we je op de hoogte van de juiste equipment dat je kunt gebruiken.

  • Je ontvangt de Strength Academy Cursushandout en de digitale Powerlifting-presentatie waarmee je alle belangrijke informatie direct voorhanden hebt.

  • We leren je alles omtrent houding, stijl en techniek. Dit wordt gecombineerd met periodisering, les- en schemaopbouw en het verzorgen van een volledige training.

  • Je krijgt les van meervoudig Nederlands kampioen, recordhouder en IPF gelicenseerd coach Jordi Snijders. Je zit dus zeer dicht op de praktijk.

  • Je kunt elk moment starten want we werken 1-op-1 op afspraak. Je kunt kiezen voor het Strength Academy- of het KNKF-examen.

  • De inschrijfkosten voor de opleiding zijn 637 euro (ex btw laag). De KNKF rekent ongeveer 100 euro examengeld. Dat laatste voldoe je pas rond de examendatum.

CURSUSRESULTATEN 2018

0
Deelnemers
0%
Slagingspercentage
0%
Sportieve progressie

EERSTVOLGENDE CURSUSDATUM

Starten kan elk moment. Wij werken in deze 1-op-1 opleiding volledig op afspraak wanneer het jou uitkomt. Wil je met een vriend(in) of collega? Je kunt ook samen! Om in het najaar examen de kunnen doen, dien je je voor 31 oktober 2019 aan te melden.

0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

#INSTRUCTEUR

#POWERLIFTING

#MEGASTERK